Det er ingen mellom oss denne natten

 Midnatts dype stillhet. Et sted i det fjerne rev lyden av hunder som bjeffet stillheten. Selv i en slik situasjon sov alle menneskene godt i fanget.


Hvis noen var våken, var det Sheela. Han fikk ikke sove selv om han ville. Ravi sov i nærheten.


Sheela ble sint på Ravi for at han bodde der. Hun var våken, men de sov med sengetøyet på. 15 år hadde gått siden Sheelas ekteskap med Ravi. Hun var blitt mor til en sønn og en datter.


Hva var dagene før bryllupet. De sov i samme dyne på kalde vinternetter, klamret seg til hverandre. Det var ingen frykt for noen, ingen å si. Riktignok pleide det på den tiden å være spenning i unge hjerter.


Sheela hadde da hørt om Ravi at da han var ungkar, pleide han å sladre med venner til midnatt.


Da pleide moren til Ravis å åpne døren hver dag og skjelle ut og sa: 'Daglig, å komme sent, lar deg ikke engang sove. Gift deg nå, da er det bare familien din som åpner døren. I stedet for å svare pleide Ravi å erte moren sin ved å le.

Read more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Så snart Sheela giftet seg med Ravi, brøt vennskapet med venner. Da natten falt, kom Ravi nær ham og ble en slave for kroppen hans. Som et boblebad ville det falle på ham. Hun var også en blomst på den tiden. Men etter et års ekteskap, da en sønn ble født, avtok spenningen definitivt.


Etter hvert tok ikke denne strekningen av kroppen slutt, men det var en merkelig frykt i sinnet for at barna som sov i nærheten kunne våkne. Da barna vokste opp, begynte de å ligge med bestemor.



Selv nå ligger barna hos bestemoren, men Ravi har ikke den samme dragningen mot Sheela, som den pleide å være. Anta at Ravi er på vei nedover, men når en manns alder når 40 år, kalles han ikke gammel.


Sheela lå på sengen og tenkte: 'Det er ingen mellom oss denne natten, men hvorfor er det ingen bevegelse fra siden deres? Jeg hulker liggende på senga, men disse menneskene er ikke i stand til å forstå ønsket mitt.


«I de dager da jeg ikke ville, pleide de å gjøre det kraftig. I dag er det ingen mur mellom oss mann og kone, men hvorfor kommer vi ikke nærmere?'

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Sheela har ikke bare lyttet, men har også sett mange slike eksempler på at en mann som en kvinnes ønske ikke blir oppfylt fra, så setter den kvinnen strenger på en annen mann og smelter dem med sine vakre deler. Så hvorfor er mannen i Ravi død?


Men hvorfor klarer heller ikke Sheela å tørre å gå til ham? Hvorfor går hun ikke inn i sengen deres? Hva er sløret mellom dem som hun ikke kan krysse?



Så bestemte Sheela noe, og hun gikk inn i Ravis chadar med tvang. Etter en stund ble han varm, men Ravi sov fortsatt uforsiktig. Han er i så dyp søvn at det ikke er noen bekymring.


Sheela ristet forsiktig på Ravi. I en søvnløs søvn sa Ravi: "Sheela, la meg sove."

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig


"Jeg får ikke sove," sa Sheela og klaget.


"La meg sove. Prøv å sove. Du får sove,» sa Ravi og mumlet i søvne og etter å ha snudd siden sovnet han igjen.


Sheela prøvde å vekke dem, men de våknet ikke. Så la Sheela seg i sengen sin i sinne, men søvnen hadde gått langt bort fra øynene hennes.


Sheela hadde ikke våknet om morgenen da solen hadde stått opp. Også svigermoren hennes var livredd. Ravi var den mest nervøse av alle.


Mor kom til Ravi og sa: «Se, Ravi, svigerdatteren har ikke våknet ennå. Er han ikke blitt syk?"


Ravi skyndte seg mot soverommet. Så at Sheela sov godt. Han ristet henne og sa: "Sheila, våkn opp."


«Ikke la meg sove, hvorfor gidder du?» mumlet Sheela i søvne.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Ravi ble sint og helte et glass vann i ansiktet hans. Sheela reiste seg i panikk og sa sint: "Hvorfor lot du meg ikke sove? Sov ikke hele natten Søvnen kom så snart morgenen og du våknet.


"Se hvor morgen er det?" sa Ravi og ropte, så reiste du seg ved å gni seg i øynene, Sheela sa: "Du sover selv på en slik måte at selv om du våkner om natten, står du ikke opp og vekker meg ," sa han. Gikk inn på badet. Det var ikke en en natt ting. Det var nesten hver eneste kveld, men hvorfor hadde ikke Ravi den samme stemningen som før? Eller fylte det hjertet hans? Det er også hørt at mannen hvis hjerte er fylt med sin kvinne, da blir strekningen hans på den andre siden. Et eller annet sted til og med Ravi... Nei, deres Ravi er ikke slik.



Det høres at Madhuri, kona til Jamna Prasad fra Mahalle, har en affære med sin egen nabo Arun. Dette ordet hadde spredt seg over hele palasset. Jamna Prasad visste også, men han pleide å være stille.


Nattens stillhet hadde spredt seg. Ravi og Sheela var i seng. Han hadde på seg et laken. Ravi sa: "Jeg føler meg litt kald i dag."


"Men selv i denne kulden fortsetter du å sove etter å ha solgt hester, hvor mange ganger jeg vekker deg, fortsatt hvor våkner du. I en slik situasjon, selv om en tyv kommer inn, vil du ikke vite det. Hvorfor sover du så dypt?


"Alderdommen kommer nå, Sheela."


"Alderdommen kommer eller er tankene dine fylt av meg nå?"

Comments

Popular posts from this blog

blogs for backlinks

realchemispirates